Izvor:
07.09.2019 u 18:03
0

PETO KOLO KVALIFIKACIJA ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Srbija i Portugal večeras UŽIVO na Happy portalu!

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 igra protiv Portugala u petom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor "orlova" Ljubiša Tumbaković debitovaće na ovom meču, nakon što je preuzeo kormilo A tima od Mladena Krstajića.

Aktuelni šampion Evrope u Beograd je došao u najjačem sastavu, koji predvode Kristijano Ronaldo, Bernardo Silva i Žao Feliks.

Tumbaković se odlučio da Luku Jovića ostavi na klupi i da mu u napadu igra Aleksandar Mitrović, a iza njega Tadić, Kostić i Darko Lazović. Na golu će biti Dmitrović, u odbrani Kolarov, Nastasić, Milenković i Nikola Maksimović.

Zanimljovo u startnih 11 je i Luka Milivojević koji se vratio u reprezentaciju. Zajedno s kapitenom Kristal Palasa igraće Nemanja Matić.

Na drugoj strani u prvoj postavi nalazi se prva zvezda Portugala Kristijano Ronaldo.

Srbija u tri odigrana meča ima pobedi, poraz i remi, dok je Portugal u oba meča odigrao nerešeno. Zbog toga je ovaj susret od izuzetne važnosti za obe selekcije, što su i istakli selektori pred meč.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter