Izvor:
09.09.2019 u 16:29
0

LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ: Najavio mnogo izmena u timu!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izjavio je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Luksemburga i najavio mnogo izmena u timu o odnosu na Portugaliju.

Istina je da smo više pričali o Portugaliji,ali smo vrlo profesionalno prustupili i ovom mecu. Zoran Filipović i Momčilo Vukotić su skautirali oba rivala. Predrasuda je da su bkdovi sigurno, očekujem ozbiljnu borbu – rekao je Tumbaković na konferenciji za medije.

Kako je naveo Luksemburg ima tim koji zavređuje pažnju.

"Ne pravim alibi nikakav, oni idu mic po mic napred. Ispred su nas na tabeli, imaju gol razliku bolju. Tesko primaju golove, teško ih i daju doduse. Želimo da ostvarimo dobar rezultat,ali moramo dobro da se napnemo za to.

On je najavio dosta novih igrača u timu, osim izvesnog izostanka povređenog Dušana Tadića.

"Najbolji plejmejker Evrope, sjajan igrac, ali doktori kažu da mu treba odmor od tri-cetiri dana i ja im verujem.To je jedan momenat,ali je i rezultat sa Portugalijom izdefinisao naš put za dalje. Biće još promena u timu, dacu nekim drugim momcima sansu, želim sem na treningu da ih vidim na terenu", poručio je Tumbaković.

Utakmica između Luksemburga i Srbije igra se sutra od 20.45 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter