Izvor:
13.09.2019 u 10:07
0

NIJE SAMO ZVEZDA: Fudbalerke Spartaka hit Lige šampiona!

Svi znaju da su se fudbaleri Crvene zvezde drugi put uzastopno plasirali u Ligu šampionu i jedva čekaju start crveno-belih protiv Bajerna u Minhenu, ali retko ko zna da Srbija ima još jedan klub u elitnom takmičenju.

To su fudbalerke Spartaka, koje su u prvom meču šesnaestine finala umalo napravile senzaciju u Subotici protiv favorizovane ekipe Atletika iz Madrida, pošto su šampionke Španije u 90. minutu došsla do pobede 3:2.

Dva puta su gošće iz Madrida vodile, srpske šampionke su se vraćale u meč i onda nesrećno primile pogodak u samom finišu meča.

Ipak, bez obzira na poraz trener Subotičanki Boris Arsić istakao je da je ponosan na svoje fudbalerke.

– Devojke su odigrale lavovski, znali smo koliko je Atletiko težak rival, pokušavali smo iz kontre, uspeli smo da damo dva gola i malo je nedostajalo da dođemo do senzacije, Devojkama, ipak, ne mogu da ništa zamerim, okrećemo se dalje, prvo prvenstvu, pa revanšu u Madridu – izjavio je Arsić.

Golman Spartaka Milica Kostić rekla je da je ponosna na ekipu.

– Drago mi je što sam bila deo spektakla u Subotici, opravdale smo očekivanje, ponosna sam na devojke, nadam se da ćemo i u revanšu pokazati još bolju pariju – istakla je Kostićeva.

Revanš se igra 25. septembra u Madridu.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter