Izvor:
18.09.2019 u 16:42
0

JUNIORSKA LIGA ŠAMPIONA: Zvezdi bod na premijeri protiv Bajerna!

Omladinci Crvene zvezde uspeli su da odole vršnjacima iz Bajern Minhena i osvoje prvi bod u Ligi šampiona.

U prvom kolu Grupe B selekcija Zvezde do 19 godina remizirala je sa Bavarcima rezultatom 0:0.

Crveno-beli su ovim rezultatom napravili dobru uvertiru pred meč seniora dve ekipe, koji je na programu u 21 čas.

Bajern je imao inicijativu tokom celog meča i ostvario veći broj šuteva, ali uglavnom nije pronalazio put do gola Katića. Omladinski pogon šampiona Nemačke imao je i veći posed lopte, ali im ni to nije pomoglo da dođu do gola.

Zvezda je prvu priliku imala u 30. minutu kada je, posle centaršuta Radulovića, Piplica probao glavom, ali gola nije bilo. Četiri minuta kasnije Babić je centrirao, ali takođe bezuspešno.

Mladi Katić se istakao u 42. minutu kada je odlično reagovao posle kontre Bajerna. Šutirao je Tilman jedan na jedan, ali nije moglo pored srpskog čuvara mreže.

Katić je ponovo bio briljantan, kada je u 82. minutu sjajno intervenisao u dva navrata iz kojih je tim iz Minhena vrlo lako mogao do gola.

Trener Đorđević u nastavku je izvršio sve tri izmene, kako bi osvežio svoje redove. 17-godišnji Radulović zakomplikovao je stvari za svoju ekipu, pošto je u 90. minutu dobio prvi, a u 93. drugi žuti karton i utakmicu završio pre vremena.

Sudija Romanov je meč produžio 7 minuta, ali ni to nije bilo dovoljno Bajernu da postigne pobedonosni gol.

U drugom meču Grupe B bodove su takođe podelili Olimpijakos i Totenhem u Atini (1:1).

U narednom kolu, 1. oktobra, Zvezda dočekuje Olimpijakos, dok Bajern ide na gostovanje Totenhemu.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter