Izvor:
20.09.2019 u 12:42
0

KUP SRBIJE: Umesto u Zvečanu, utakmica će se igrati u Beogradu!

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između fudbalera Trepče i Crvene zvezde, umesto u Zvečanu, igraće se u Beogradu na stadionu Čukaričkog.

Kako se navodi, utakmica će biti odigrana 9. oktobra, dve nedelje kasnije u odnosu na predviđen termin Kupa jer Zvezda tada igra zaostali meč Superlige protiv Voždovca.

Odluka o zameni domaćinstva dolazi nakon što je Kosovski fudbalski savez pozvao na zabranu utakmice u Zvečanu i pisao FIFA i UEFA, ali i pozvao lokalnu policiju i nadležne organe da ne izdaju dozvolu za ulazak.

Kako je juče izjavio predsednik Takmičarske komisije FŠ Miodrag Janković za "Večernje Novosti", meč u Zvečanu pravio bi organizacione probleme i zato će se trećeligaš iz Kosovske Mitrovice sastati sa Zvezdom na Banovom brdu.

Izvor: Tanjug
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter