Izvor:
28.10.2016 u 02:11
0

Loše vesti za Zvezdine navijače: Kanga pauzira mesec dana

Navijači Crvene zvezde bili su u stanju šoka posle današnje objave na društvenim mrežama Gelora Kange na kojima pozira sa štakama i steznikom na kolenu. Vezista iz Gabona je zadobio povredu u suretu sa Čukaričkim, pa je zatražio stručnu medicinsku pomoć u Francuskoj.

Propustio je već duele sa Spartakom i BSK-om, a stručni štab Crvene zvezde i u narednom periodu neće moći da računa na usluge iskusnog veziste. Istina, prve prognoze nisu tako alarmantne. Do odgovornih iz Ljutice Bogdana stigla je vest da će Kanga morati da pauzira četiri sedmice, tačnije da će biti u pogonu posle reprezentativne pauze.

Izvesno je da će Gabonac propustiti mečeve protiv Rada i Borca iz Čačka. Na Marakani veruju da će biti spreman za gostovanje Napretku 19.novembra.

Mozzart sport
Foto: FKCZ

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter