Izvor:
28.10.2016 u 04:00
0

Muslinove glavobolje: Pogledajte šta muči selektora pred meč sa Velsom!

Iskusni stručnjak sutra saopštava spisak igrača za duel protiv Velsa.

Selektor Srbije Slavoljub Muslin saopštiće u petak spisak igrača za kvalifikacioni meč u Kardifu protiv Velsa (12.novembar) kao i za prijateljski susret sa Ukrajinom četiri dana kasnije. Orlovi su raširili krila trijumfom protiv Austrije, a sada bi trebalo preko Ostrva da nastave brišući let ka Mundijalu u Rusiji.

Iako je iza Slavoljuba Muslina odličan start izražen u sedam osvojenih bodova iskusni stručnjak imaće razloga za brigu i besane noći uoči novog okuplja. Defanzivna linija Orlova pokazala je ozbiljne manjkavosti u sudaru sa Austrijom, a i forma naših odbrambenih aduta ne uliva poverenje uoči puta za Kardif.

Kapiten Branislav Ivanović izgubio je mesto startera u Čelsiju. Od duela sa Austrijom 10.oktobra Antonio Konte nije koristio njegove usluge. Nulu na kontu kada je reč o minutima provedenima na terenu od polovine oktobra imaju Jagoš Vuković i Slobodan Rajković. Minutažom ne mogu da se pohvale ni Rukavina, ni Filip Mladenović koji bi trebalo da zameni suspendovanog Kolarova.

Istina, Vuković i Rajković su povređeni. Selektora Muslina, sa druge strane, mogu da raduju izdanja Matije Nastasića koji je, računajući minute, bio maksimalan u dresu Šalkea. A tu je i Nikola Maksimović. Najskuplji srpski igrač je počeo da dobija šansu u Napoliju, postigao je i pogodak protiv Krotonea. Gledajući vrednost na tržištu i rejting visoki Užičanin bi mogao da bude taj koji će da bude faktor stabilnosti ispred mreže Vladimira Stojkovića.

Selektor Muslin u maneveru najviše poverenja ima u tandem Milivojević-Matić. Sudeći po poslednjim igrama oni bi mogli da budu naši najveći aduti u Kardifu. Vezista Olimpijakosa je počeo da pogađa u seriji, odlučio je i veliki derbi protiv PAOK-a. O učinku Nemanje Matića protiv Junajteda je mnogo toga rečeno.

Formom ne mogu da se pohvale Nemanja Gudelj i Filip Kostić, Tadić je superioran u dresu Sautemptona, a za reprezentaciju Serbije je krucijalan podatak da je Aleksandar Mitrović iskoristio šansu koju mu je u meču Liga Kupa dao Rafa Benitez. Postigao je dva gola, iako je od polovine oktobra odigrao svega 11 minuta.

Stoiljković je od oktobra izgubio mesto u timu Brage, a solian učinak je imao Andrija Pavlović. Upisao je dve asistencije

Izvor: Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter