Izvor:
03.10.2019 u 20:33
0

NATHO: Moramo ranije da završavamo utakmice!

Vezni fudbaler Partizana Bibras Natho je imao zamerke na izdanje svoje ekipe na gostovanju Astani.

Srpski tim je slavio sa 2:1, ali je imao veliki broj prilika da postigne još golova.

– Imali smo mnogo šansi… Moramo da završavamo ovakve utakmice ranije i lakše. Najvažnije je da smo pobedili – rekao je Natho.

Posle gola Astane u 85. minutu bilo je evidentno da se u tim Partizana uvukla određena doza nervoze, ali se sve ipak dobro završilo po srpsku ekipu.

– U fudbalu je tako, kada vi ne pogodite, budete kažnjeni. Srećni smo što se završilo sa 2:1, treba za sledeće utakmice da znamo kako, da imamo više koncentracije i da završavamo mečeve ranije – istakao je Natho.

Partizan je još dva puta zatresao mrežu protivnika, preko Umara Sadika, ali su ti golovi poništeni.

– Sudija je posle trećeg gola prvo rekao da je gol, a posle je promenio odluku. Govorili su o tome da je neko dotakao loptu – rekao je Natho.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter