Izvor:
05.10.2019 u 13:21
0

GOSTOVANJE NAPRETKU: Jedno od najtežih u prvenstvu! (FOTO)

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je gostovanje Napretku u 11. kolu Superlige jedno od najtežih u prvenstvu i da očekuje dobar fudbal i ambijent u Kruševcu.

– Očekuje nas gostovanje iz domena najtežih u Superligi. Imam samo reči hvale za Napredak kao klub i Kruševac kao grad u kome vlada lokal patriotizam. Na gostovanjima je atmosfera uvek jako uzavrela. Bez obzira na nekoliko lošijih partija, igra Napretka koju smo videli je na zavidnom, visokom nivou. Imaju talentovane, veoma brze igrače, zna se tačno ko šta radi na terenu. Upravo zato nas očekuje težak meč", rekao je Milojević na konferenciji za novinare na stadionu" Rajko Mitić.

On je otkrio da nekoliko igrača ima virus i da je Hose Alberto Kanjas neizvestan zbog povrede, kao i da se vraća u konkurenciju Milan Pavkov.

"Dosta smo se istrošili nakon susreta sa Olimpijakosom, ali ćemo se bez sumnje dobro spremiti i pružićemo dobru partiju sutra. U Kruševcu je uvek lepo igrati, lep je termin, nedelja popodne, tako da pozivam navijače, posebno naše Delije, da dođu u što većem broju. U poslednje vreme zaista su interesantni mečevi između napretka i Crvene zvezde, tako da verujem da će uživati".

Milojević je pričao i o prethodnom periodu posle poraza u večitom derbiju od Partizana (2:0).

– Uvukao se nemir u naše redove, ne možete u svakom trenutku u životu sve da imate. U životu gledam na stvari tako da problemi ne postoje, postoje samo iskušenja. Mi smo bili na ozbiljnom iskušenju, ali uvek kada se tako nešto desi postoji ozbiljan razlog za to. Kada god se ne što loše desi tako je trebalo da bude. Ako možete da izvučete pouku iz toga odlično, a ako ne onda ste u problemu. Dosta smo pouka izvukli, idemo dalje. Svi bismo voleli da sve ide kako treba, ali nekada su i u sportu i u životu iskušenja neophodna, kako biste mogli da izvučete pouke.

Za Radživa van La Paru je rekao da ima puno poverenja u njega i da je potrebno strpljenje.

– Crvena zvezda je izuzetno zahtevan klub i očekivanja su jako velika. Van La Para je došao na kraju prelaznog roka, mi smo ga skautirali i gledali. Ovde ljudi smatraju da ako igrate fudbale možete istog trenutka da se snađete, jer svuda se igra fudbal. Ipak, nije sve isto. Novi je ambijent, nema vremena za prilagođavanje i ako se ne desi da neki igrač ne odigra odmah odlično nastaju problemi u medijima. To nam se desilo i prošle godine krajem prelaznog roka kada smo imali teške utakmice u Ligi šampiona, usledio je i večiti derbi, neki igrači nisu odigrali na svom nivou i odmah je ispalo da smo promašili sa kupovinom. Mnogo rano donosimo zaključke, hajde da damo igračima malo više prostora i vremena da se prilagode – zaključio je.

Utakmica između Napretka i Crvene zvezde igra se sutra od 16 sati u Kruševcu.

Izvor: Tanjug
Foto:
Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter