Izvor:
31.10.2016 u 16:06
0

Jedva spasao glavu: Huligani napali našeg reprezentativca

Nervoza zbog loših rezultata Po završetku meča pristalice lisabonskih „lavova“ dobacivale omalenom napadaču i pokušale da ga napadnu, ali su ih sprečili policajci

Srpski reprezentativac Lazar Marković muči se da dođe do prave forme, a čini se da taj period njegovog privikavanja na Sporting nisu na najbolji način prihvatili navijači lisabonskih „lavova“.

Nakon remija koji su zeleno-beli odigrali u petak uveče protiv Nacionala, izbio je incident između Markovića i pristalica Sportinga ispred svlačionice. Prema pisanju lista Rekord, Lazar Marković se spremao da uđe u autobus kad su počela glasna dobacivanja sa strane:

– Jesi li došao ovde na odmor?! Igraj fudbal, nije ti ovo Benfika!

Mladi srpski krilni fudbaler nije mogao da oćuti na provokacije, pa se upustio u diskusiju klasičnim srpskim pitanjem pred tuču:

– Šta je?! Šta je bilo?!

Ali pre nego što je moglo da dođe do težeg incidenta, već su se između Markovića i najagresivnijih navijača Sportinga našli redari i policajci koji su obezbeđivali restriktivni prostor. Ljutnja navijača nije bila usmerena samo prema Markoviću. Kompletan tim je na putu da izgubi njihovo poverenje, pa su otuda na transparentu zatražili od njih „stav“. Čak su ovu reč ispisali i na ćirilici da bi je razumeli Srbi Marković i Radosav Petrović, koji u meču protiv Nacionala na Madeiri nije ušao u protokol.

Sporting se nalazi na trećem mestu, s bodom zaostatka za drugoplasiranim Portom i sedam manje od vodeće Benfike.

Kurir
Foto Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter