Izvor:
13.10.2019 u 08:57
0

LALATOVIĆ O INCIDENTU U BREŠI: Izbegnut masakr, sve je bilo režirano!

Trener fudbalera novosadske Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je incident u Breši, u Italiji, kada je prekinut prijateljski meč dva tima, unapred bio režiran i da je izbegnut veći skandal.

On je dodao da ne može da zameri navijačima Vojvodine što su uleteli na teren da prekinu utakmicu nakon provokacije albanskih pristalica.

Sve ovo što se dogodilo bilo je planirano i željeno od strane onih koji su isprovocirali incident. Na ogradi pored terena, nekoliko Albanaca je razvilo albanske zastave, nadajući se upravo ovakvoj reakciji naših navijača, s obzirom na to da je iza ograde bila grupa od 20-30 ljudi koji su čekali da se obračunaju sa njima. Na sreću, izbegnut je masakr koji je mogao da se dogodi – rekao je Lalatović za klupski sajt.

Iako, kako kaže, ne opravdava takav postupak, ne može da zameri navijačima jer je "poznato koliko vole Srbiju i Kosovo". – Ne možemo da ostanemo imuni kada nam neko dira osećanja prema našoj zemlji – rekao je Lalatović.

Utakmica između Breše i Vojvodine prethodno je bila prekinuta i u 26. minutu i to nakon što je glavni sudija meča pokazao crveni karton šefu stručnog štaba Vojvodine, koji je potom na nekoliko minuta bio povukao ekipu sa terena.

Nismo došli ovde da budemo sparing-partner fudbalerima Breše i da im pomognemo da se oni raspucaju i daju nam pet komada. Prvi gol su dali iz nepostojećeg penala, drugi iz ofsajda, Drinčiću su iscepali dres, a mi za prvih 20 minuta bukvalno nijedan faul nismo dobili. Kada sam povukao ekipu sa terena, u prostoru između svlačionica, bukvalno su mi i njihovi igrači prilazili i govorili da ne razumeju zašto je ovakvo suđenje i da se i oni slažu da je sramota. Rekao sam da, ako se ovakvo suđenje nastavi, mi više definitivno nećemo igrati. Srećom, suđenje je nakon toga bilo korektno – rekao je Lalatović.

Fudbaleri Vojvodine sinoć su doputovali u Novi Sad iz Breše, a narednu utakmicu odigraće u petak u Superligi protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Nenad Lalatovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter