Izvor:
15.10.2019 u 06:04
0

LJAJIĆ: Luksemburg je nezgodna ekipa! Videćemo šta će biti!

Fudbaler Srbije Adem Ljajić rekao je da je pobeda protiv Litvanije važna zbog nastavka pobedničkog niza.

Srbija je u Vilnjus pobedila Litvaniju 2:1 u meču kvalifikacija za EURO 2020, a Ljajić je bio asistent kod oba gola Aleksandra Mitrovića.

-Namestio sam dva gola Mitroviću, drago mi je zbog toga. Bilo je jako bitno da nastavimo ovaj pobednički niz. Teško je igrati po veštačkoj travi, lopta se brzo kreće, ali na kraju smo pobedili što je najvažnije- rekao je Ljajić novinarima posle meča.

Vezni fudbaler istakao je da je pobedu trebalo da osiguraju bar još jednim pogotkom.

– Trebalo je da damo još neki gol. Bili smo u mogućnosti, ali eto. To je fudbal. Oni su dali gol iz te neke polušanse. Mogli su čak da dođu i do 2:2, ali na sreću, sve se dobro završilo. –

Srbija se ovim trijumfom približila Portugaliji na bod zaostatka u grupi B.

– Luksemburg je nezgodna ekipa. Nije to više ona ekipa od pre desetak godina koju su svi lako pobeđivali. Nije ni nama bilo lako tamo, neće ni Portugalcima. Videćemo šta će biti- zaključio je Ljajić.

tanjug.rs
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter