Izvor:
18.10.2019 u 14:06
0

MILOŠEVIĆ: Nema više kalkulacija, najjači tim u Lučanima!

Trener fudbalera Partizana Savo MIlošević izjavio je danas da neće više "rotirati" igrače i da će protiv Mladosti u Lučanima izvesti najjači sastav, bez obzira što u četvrtak u Humsku stiže Mančester Junajted.

– Ponovo se vraćamo posle pauze našoj ligi, još jedan meč i početak mini ciklusa. Ulazimo u ustaljeni ritam. Što se tiče našeg protivnika, to je ekipa koja već šest-sedam godina igra prepoznatljiv fudbal, jedan na jedan po celom terenu, nije se promenilo ništa u njihovoj filozofiji. Čeka nas tezak zadatak, a svi znamo da nam je pobeda neophodna. Igraćemo u najjačem mogućem sastavu, nema više kalkulacija – rekao je Milošević na konferenciji za medije.

On je govorio i o povredi Lazara Markovića.

– Konačnu dijagnozu ne možemo da znamo. Poslednje informacije su ohrabrujuće o dužini oporavka i nadam se da će biti tri-četiri nedelje. Jako mi je žao zbog toga što se desilo. Njegov rad u poslednjih mesec dana je fenomenalan. Period oporavka i povratka u takmičarski ritam neće biti lak. Ubeđen sam da ako Lazara fizički zaštitimo od budućih problema, mislim da će se vratiti na još viši nivo, jer je sad mnogo bolji nego sa 20 godina, cak će stići opet i do reprezentacije – poručio je MIlošević.

Utakmica 12. kola Superlige između Mladosti i Partizana igra se sutra od 15 sati.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter