Izvor:
21.10.2019 u 23:47
0

ZVEZDA VEČERAS JAKO: Skrenuće pažnju čitave EVROPE!

Fudbaleri Crvene zvezde večeras protiv Totenhema u Londonu pokušaće ponovo da skrenu pažnju čitave Evrope i naprave novi podvig u Ligi šampiona.
Na ultramodernom stadionu vicešampiona "Starog kontinenta", kapaciteta preko 60.000 mesta, crveno-beli traže veliko iznenađenje i nastavak sna o osmini finala nakon trijumfa nad Olimpijakosom (3:1) u 2. rundi B grupe.
Zvezda je ostala neporažena na prethodna dva boravka u Londonu i to severnom delu, protiv Arsenala oba puta (1:1, 0:0) i sigurno bi svi izabranici Vladana Milojevića potpisali takav ishod.

– Ponosan sam što sam trener Zvezde u ovom trenutku. Bajern i Totenhem su dve ekipe koji su favoriti kada govorimo o strukturi kluba i odakle dolaze. Mi ćemo da se spremamo kao što smo se spremali do sada. Opet ću da se ponovim, nemamo čega da se plašimo. Pokušaćemo da nametnemo našu igru, videćemo da li će nam to protivnik dozvoliti – rekao je Milojević na konferenciji za medije u Londonu.

Defanzivac Nemanja Milunović imaće težak zadatak da zaustavi prvog strelca "pevaca" Harija Kejna.
Radi se o jednom od najboljih napadača sveta. Uspeli smo Levandovskog u dobroj meri da zaustavimo, to je put uspeha. Nadam se da će 11 srčanih momaka uspeti u tom zadatku – rekao je Milunović.
Remi bi unapred prihvatio vezista Miloš Vulić.

Totenhem je u krizi, ali možda im je meč protiv nas prekretnica u sezoni. Mi smo oprezni, apsolutno ne razmišljamo o njihovoj formi, već gledamo samo nas. Naravno da bih prihvatio remi, sve osim poraza je veliki uspeh – zaključio je Vulić, uz Milunovića strelac u pobedi nad Olimpijakosom.
Za razliku od ranijih gostovanja, Crvena zvezda će biti lišena velike podrške sa tribina zbog kazne UEFA.

Utakmica je zakazana za večeras od 21 sat.

Istovremeno, u Pireju igraju Olimpijakos i Bajern, koji je lider grupe sa šest bodova, tri više od prvaka Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva/ twitter/fk crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter