Izvor:
02.11.2016 u 20:15
0

Poludeo zbog poraza: Mesi napao igrače Mančestera u tunelu!

Kapiten Barselone Lionel Mesi bio je meta verbalnih napada fudbalera Mančester sitija u tunelu posle utakmice Lige šampiona odigrane u utorak uveče.

Prema izvorima medija iz Španije, jedan od igrača engleskog kluba bio je toliko uporan, da je Argentinca izveo potpuno iz takta.

Mesi je, iznerviran takvim ponašanjem, hteo da se fizički obračuna sa neimenovanim igračem, pa je pokušao i da uđe u svlačionicu "Građana".

Reagovalo je obezbeđenje i sprečilo veći incident. Mesi je u tom trenutku urlao kroz zatvorena vrata:

– Idiote, izađi, pokaži da si muško!

Napetu situaciju rešio je fudbaler Sitija Serhio Aguero, Mesijev zemljak i najbolji prijatelj iz reprezentacije Argentine.

Mesi je, kako navode španski mediji, zvao i delegata kako bi uneo u zapisnik dešavanja u tunelu i ispred svlačionice domaćeg tima, a i sam Aguero je potvrdio da je došlo do incidenta.

– Čuo sam neku buku, video da je Leo ljut, ali ne znam razlog – rekao je Serhio Aguero.

Kurir
Foto:Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter