Izvor:
07.11.2016 u 19:59
0

Novi otkazi: Selektor Muslin u problemu jer ima velikih problema da okupi najbolje igrače?

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u SC Stara Pazova pred duel kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, ali u nekompletnom sastavu.

Odbrambeni fudbaler Konje Jagoš Vuković zbog povrede otpao je sa spiska reprezentacije Srbije za duel sa Velsom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i prijateljski meč sa Ukrajinom.

Vuković se povredio u jučerašnjem meču Konje i Kasimpaše u turskom prvenstvu, pa je selektor Slavoljub Muslin posle Ljubomira Fejse ostao i bez njega.

To je novi problem za odbranu "orlova" jer je sa povredom na okupljanje došao i Duško Tošić, dok je za duel u Velsu suspendovan Aleksandar Kolarov.

Utakmica između Velsa i Srbije igra se u Kardifu u subotu od 20.45, a tri dana kasnije na programu je meč u Harkovu.

Tanjug
Foto: Facebook/FSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter