Izvor:
20.11.2019 u 09:15
0

BEJL UZVRATIO MIJATOVIĆU Vels, Golf, Madrid! POGLEDAJTE PROZIVKU! (VIDEO)

Najbolji velški fudbaler Geret Bejl plasman na EURO 2020. slavio je sa zastavom Velsa na kojoj je istaknut natpis "Vels, Golf, Madrid. Tim redosledom", kao aluzija na kritike Predraga Mijatovića na njegov račun.

Mijatović, bivši as Reala – poznat najviše po golu u finalu Lige šampiona 1998. protiv Juventusa (1:0), nedavno je baš kao što glasi parola poređao prioritete Bejla, a Velšanin mu odgovorio tako što je zastavu sa identičnim natpisom uzeo od navijača i slavio pobedu nad Mađarskom (2:0).

Takvim potezom na sebe je navukao nove kritike širom Španije, nakon što ih je i ranije bilo poprilično, čak i nadimaka od saigrača iz Reala "Golfer".

– Čuo sam kako me zovu, posebno kada sam na klupi ili kada izlazim. Momci se smeju. Dobro je za zabavu – rekao je Bejl.

O Bejlovom odlasku iz Reala se govori mesecima, kineski klubovi hteli su da ga dovedu, ali predsednik Florentino Perez nije hteo da ga pusti bez obeštećenja.

U januaru će ponovo Šangaj Šenhua da pokuša da ostvari transfer Bejla, koji nema pravi odnos sa trenerom Zinedinom Zidanom još iz prvog mandata Francuza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter