Izvor:
20.11.2019 u 18:01
0

MANĆINI DAJE VREMENA PROBLEMATIČNOM NAPADAČU: Baloteli ima šest meseci da se vrati u reprezentaciju Italije!

Roberto Manćini, selektor Italije, napomenuo je da Mario Baloteli ima još šest meseci kako bi se vratio u reprezentaciju za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Na fudbalskom samitu u Rimu, Manćini je govorio o stoprocentnom učinku u kvalifikacijama i uradio dosta bolji posao od svog prethodnika Đampiera Venture, koji se nije kvalifikovao na Svetsko prvenstvno.

– Pre godinu dana smo bili u malo težoj stiuaciji. Realno, tužnoj. Bilo je veoma važno da se vratimo na pobednički kolosek i da ohrabrimo igrače koji nikada ranije nisu igrali Seriju A, ali i da biramo igrače po tehničkim mogućnostima. Imao sam tu sreću da sam radio sa ljudima koji su dugo bili u mlađem pogonu i odlično poznaju te igrače – poručio je Roberto Manćini.

Mario Baloteli se vratio u Seriju A posle dužeg perioda igranja van Italije, ali je za sada postigao samo dva gola u dresu Breše.

– Za šest meseci svašta može da se desi. U ovom periodu imam jasan spisak osim možda nekoliko igrača i to sve zavisi od zdravstvenog stanja. Nažalost ne mogu da pozovem 35 igrača koje bih želeo, već samo 23. Srećan sam zbog entuzijazma koji vlada među navijačima, a moj poziv Zaniolu koji jedva da je igrao u Seriji A je bio lud, isto kao i pozivi Tonaliju, kenu i Skamaći. To su sve odlični igrači, a zvao sam ih jer sam smatrao da će se jako dobro uklopiti sa starijim igračima i oni su formirali sjajnu grupu – zaključio je Manćini.

Evropski šampionat 2020. godine počeće 12. juna u italijanskoj prestonici – Rimu.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter