Izvor:
08.11.2016 u 21:48
0

Stiže pojačanje: Grujić se priključuje mladoj reprezentaciji, bez Veljkovića

Fudbaler Liverpula Marko Grujić pridružiće se večeras saigracima iz mlade reprezentacije Srbije i biće na raspolaganju selektoru Tomislavu Siviću za meceve protiv Norveške u baražu za plasman na prvenstvo Evrope, saopštio je FŠ.

Grujić nije bio na jucerašnjem okupljanju jer je ostao u Liverpulu na dodatnim pregledima zbog povrede, koja očigledno nije teže prirode.

Sa druge strane, selektor Tomislav Sivić definitivno neće moći da računa na defanzivca Verdera Miloša Veljkovića, čiaj povreda zahteva mirovanje i on će ostati u Bremenu.

Prva utakmica baraža između Srbije i Norveške igra se u petak na stadionu Partizana od 18 sati, dok je revanš u Dramenu četiri dana kasnije.

Tanjug
Foto: Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter