Izvor:
25.11.2019 u 17:58
0

BAJERN JE VELIKE, ALI MI SE NE PLAŠIMO Milojević najavio žestok otpor crveno-belih (VIDEO)

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da će njegov tim učiniti sve da iznenadi veliki Bajern u meču Lige šampiona u Beogradu.

– Dolazi nam u goste velika ekipa, jedna od najboljih na svetu. Daćemo sve od sebe da pružimo najbolju igru u spektaklu. Nadam se punom stadionu, da nas navijači nose 90 minuta. Videćemo za koliko će to biti dovoljno – rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

DEGENEK PORUČIO BAVARCIMA: Biće drugačije nego u Minhenu!

Duel sa gigantom iz Bavarske, drugi u sezoni nakon poraza 3:0, zbog povrede propušta Milan Pavkov, dok je Dušan Jovančić neizvestan.

– Da li smo previše respektovali Bajern i Totenhem? Ovo nije pozorište da sami imate predstavu, tu je i protivnik. Uvek može bolje, ali još nismo na nivou tih velikih ekipa – rekao je Milojević, podsetivši da će adut Zvezde biti velika podrška sa tribina.

Prema njegovim rečima privilegija je igrati protiv timova kao što su Bajern i Totenhem:

– Nojer, Son, Levandovski, samo da ih vidite. Za dve godine u Ligi šampiona dolazili su svetski asovi, pojedini su videli prvi put Beograd, kao i legendarnu "Marakanu".

Milojević otkriva da ne želi da se bavi kalkulacijama i eventualnom pobedom koja bi verovatno značila ostanak u Evropi.

– Stvarno se ne plašim ničega. Preuzimam na sebe sve, pa šta bude – zaključio je Milojević, uz konstataciju da se Bajern razlikuje od odlaska hrvatskog trenera Nika Kovača i sada igraju direktnije.

Utakmica 5. kola B grupe Lige šampiona Crvena zvezda – Bajern igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 21 sat.

NOVI TRENER BAJERNA OPREZAN PRED BEOGRADSKI DUEL: Moramo da budemo maksimalno skoncentrisani! (VIDEO)

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter