Izvor:
25.11.2019 u 15:08
0

DEGENEK PORUČIO BAVARCIMA: Biće drugačije nego u Minhenu!

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek uveren je da će ekipa u Beogradu pokazati mnogo bolju igru nego u porazu u Minhenu (3:0) i poručuje da nema razloga za strah, pa čak i u slučaju eventualnog vođstva gostiju.

– Voleli bismo pun stadion, da svi koji nas vole dođu. Bajern je, uz Mančester Siti i Liverpul najbolji tim u Evropi. Ipak, igramo kod kuće i moramo da pokažemo šta možemo. Biće skroz drugačije nego u Minhenu, posebno što smo dodatno motivisani na svom terenu – rekao je Degenek novinarima na konferenciji pred drugi susret sa šampionom Nemačke.

Australijski reprezentativac prisetio se meča na Alijanc areni.

OVO JE PORUČIO VLADAN MILOJEVIĆ: Bajern je veliki, ali mi se ne plašimo (VIDEO)

– Dobro smo stajali, izlazili u kontru, a Marin je imao dobru šansu kod 1:0. Potom se desio "lapsus u koncentraciji", iako smo dobro čuvali Levandovskog, Komana i Perišića. Ne treba nam posebna priprema za njih, već motivacija. Nemamo strah, izlazimo da pokažemo šta znamo i umemo -. dodao je Degenek.

Degenek se osvrnuo i na to koliko je važno vođstvo, ali i izneo drugu stranu "medalje".

– Mnogo je bolje kada odeš na poluvreme sa golom prednosti. Moglo je tako da bude i protiv Totenhema, ne bi im bilo lepo kao što nije Liverpulu. Ipak, možeš i da se vratiš. Nema smisla da razmišljamo da će biti 0:8 ako prvi primimo gol. Da je tako ostali bismo u svlačionici. Olimpijakos smo preokrenuli u drugom delu, a videli smo i Flamengo protiv River Plate. U fudbalu nikad ništa nije gotovo – zaključio je on.

Utakmica 5. kola B grupe Lige šampiona Crvena zvezda – Bajern igra se sutra na stadionu "Rajko Mitić" od 21 sat.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter