Izvor:
27.11.2019 u 12:04
0

MILUNOVIĆ: Ubedljivo smo poraženi, tražimo šansu u Atini!

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović kaže da ekipa mora da izvuče pouke iz teškog poraza od Bajerna (6:0) u Ligi šampiona i da mora se konsoliduje pred odlučujuće gostovanje Olimpijakosu kako bi nastavila put u Evropi.

Zvezda je pretrpela najveći poraz u istoriji kluba na evro-sceni pred skoro 45.000 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić".

Ubedljivo smo poraženi. Moramo da izvučemo pouke iz ove utakmice i okrenemo se prvenstvu, ali i šansu da tražimo u Atini. Nadam se da ćemo je iskoristiti. Bajern je pokazao klasu, daleko je iznad nivoa na kome smo mi trenutno. Moramo mnogo brže i agresivnije da igramo ako želimo nešto konkrentno u Evropi – rekao je Milunović novinarima posle utakmice.

Prvak Srbije bi remijem u Atini sačuvao treće mesto i otišao u Ligu Evrope.

Sve staje u 90 minuta u Grčkoj. Trebalo bi dobro da analiziramo utakmicu i vidimo gde smo grešili, ima ih dosta. Neophodno je da se konsolidujemo i probamo da obezbedimo proleće u Evropi – istakao je visoki štoper i priznao da su glave bile pognute svima u svlačionici.

Reprezentativac Srbije osvrnuo se i na činjenicu zašto je Crvena zvezda primila pet golova u drugom poluvremenu.

Teško je sada vruće glave razmišljati o tome šta je razlog. Pali smo posle drugog gola. Zato je Bajern velika ekipa, posle drugog gola žele da daju još tri, četiri. Imaju veliku glad za pobedom – zaključio je on.

Crvena zvezda protiv Olimpijakosa igra 11. decembra na "Karaiskakiju".

Izvor: Tanjug
Foto: transfermarkt.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter