Izvor:
27.11.2019 u 15:26
0

PROSINEČKI NAPUSTIO BOSNU Safet Sušić novi-stari selektor

Nekadašnji trener Crvene zvezde Robert Prosinečki od danas nije više selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Kako prenosi portal "Klix.ba", Prosinečkom je Izvršni odbor Saveza izglasao nepoverenje na telefonskoj sednici, nakon što je prethodno dogovoren sporazumni raskid saradnje.

Prosinečki je vodio BiH od januara 2018, kada je nasledio Mehmeda Baždarevića, osvojio je grupu B Lige nacija i izborio plasman u A ligu, dok je ekipa u kvalifikacijama za EURO 2020 razočarala i osvojila svega 13 od mogućih 30 bodova u grupi sa Italijom, Grčkom, Finskom, Jermenijom i Lihtenštajnom.

On je podneo ostavku posled poraza u Jermeniji, u septembru, ali se nakon što je ona odbijena predomislio i vodio tim do kraja kvalifikacija.

BiH će u baražu za plasman na EURO 2020 kod kuće igrati protiv Severne Irske, a u eventualnom finalu protiv pobednika meča između Republike Irske i Slovačke, takođe na domaćem terenu.

Lokalni mediji prenose da bi novi-stari selektor mogao da postane Safet Sušić.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter