Izvor:
28.11.2019 u 15:16
0

ATMOSFERA U PRED DUEL SA ALKMAROM: „Grobari“okupirali pabove u Hagu!

Navijači Partizana koji su stigli ranije u Hag slobodno vreme do utakmice troše po gradskim barovima, pabovima, restoranima i muzejima.

"Grobari" polako stižu u Hag, iz svih krajeva Evrope. Najave su da su put Holandije krenule sve crno-bele frakcije, sa istom namerom: da podrže voljeni klub u najvažnijoj evropskoj utakmici ove sezone.

Grobari koji su stigli ranije u Hag slobodno vreme do utakmice troše po gradskim barovima, pabovima, restoranima, ali i po muzejima i znamenitostima. Uprkos kiši koja pada sedi se i napolju, pije se pivo i strpljivo čeka odlazak na stadion.

Neki od navijača su redovni na gostovanjima Partizana u inostranstvu. I imaju tradiciju koju su ispoštovali i u Hagu: Svuda se nađu sa svojom "braćom" koja vole crno-bele – ekipom Notts county iz Engleske.

Pre odlaska u pub "The Fiddler" zastali su kod dostupnog klavira na železničkoj stanici i jedan od njih je odsvirao taktove pesme "Ja volim crno bele" …

Hag je, silom prilike, domaćin 5. kola Lige Evrope gde će AZ Alkmar dočekati večeras u 19 časova beogradsku ekipu. Na stadionu u Alkmaru letos se urušila krovna konstrukcija na deo tribine, pa je zdanje još u rekonstrukciji.

Novosti.rs
Foto: Instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter