Izvor:
01.12.2019 u 19:12
0

SRPSKI TRENER POSTAVIO SVETSKI REKORD Vladimir Ivić sa Makabijem na 11 mečeva nije primio gol

Srpski trener na klupi Makabija iz Tel Aviva Vladimir Ivić postavio je svetski rekord na klupi svog tima, kao prvi trener kojem je uspelo da tokom uvodnih 11 mečeva šampionata njegov tim ne primi niti jedan gol.

Izraelski, ali i svetski rekord je postavljen u subotu, tokom duela sa Hapoel Ironi Kirjat Šmonom, na kojoj je jedini gol na meču postigao Džonatan Koen. Posle velikog uspeha Ivić za Telegraf, prenosi svoje utiske:

– Juče smo odigralitu 11 utakmicu u prvenstvu, zvaničnu. Završili smo i nju i pobedili 1:0, bez primljenog gola. Posle 11 minuta utakmice oboren je izraelski rekord koji je bio 10 utakmica, jedna minuta, a posle cele utakmice od 90 minuta, obavestili su me da je to svetski rekord.

– To nisam znao dok mi novinari posle meča nisu rekli. Sigurno da je veliki uspeh, samim tim, rekordi su i interesantni kada se utakmice dobijaju i kada ekipe imaju dobre rezultate. Na početku ove i na prethodnim utakmicama nismo uopšte razmišljali o tome.

– Nismo ni znali. A kada dobiješ tu informaciju da si ostvario neki svetski rekord, mislim da u ovom trnutku ima neku veliku meru i stvarno je svima drago zbog tog uspeha.

Tim srpskog stručnjaka očekuje veliki izazov u sredu kada igraju meč sa Hapoelom.

– Postigli smo 17 golova, nismo primili gol. Imamo još dve utakmice ove nedelje do kraja tog prvog dela. Sa Hapoelom je gradski derbi, kao kada igraju Partizan i Zvezda. Sigurno da niz može da se nastavi. Ni u jednoj utakmici nije bilo lako, i imamo još dosta da igramo. Utakmica po utakmica – rekao je Ivić za naš portal.

Izvor: telegraf.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter