Izvor:
08.12.2019 u 12:31
0

NEJMAR O SJAJNOM POGOTKU IZ SLOBODNOG UDARCA: Pre meča saigrači su mi rekli da ću dati gol iz prekida!

Fudbaleri Pari Sen Žermena su kao gosti odneli sva tri boda u duelu sa Monpeljeom (3:1).

Iako su na poluvremenu bili u zaostatku, u nastavku je sve bilo u redu pa su izabranici Tomasa Tihela sa tri pogotka rešili sve dileme oko pobednika.

Nejmar, Kilijan Mbape i Mauro Ikardi su bili strelci za "svece", a posebno je zadovoljan bio Nejmar koji je postigao prelep pogodak iz slobodnog udarca.

"Pre meča saigrači su mi rekli, daćeš gol iz prekida! Zaista sam srećan što sam postigao veoma lep gol, uz to, to je bilo veoma bitno za tim i krajnji rezultat. Imali smo veoma težak meč, ali smo u drugom poluvremenu odigrali dobro i zabeležili još jednu pobedu", rekao je Nejmar.

I Nejmar i Mbape su imali problema sa povredama ove sezone. Trener Tomas Tuhel veruje da će oni igrati sve bolje.

"Nije im lako. Oba su proveli neko vreme van terena i tek sada počinju zajedno da igraju u ovoj sezoni. Za Kilijana je bilo teško da ima toliku minutažu, dok je Nejmar zaista odgovorio dobro na izazove u napetoj atmosferi. Ipak, njig dvojica su nam doneli pobedu, zar ne?", rekao je Tuhel.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter