Izvor:
09.12.2019 u 09:40
0

MAESTRALNI SON DONEO POBEDU: Napadač Totenhema ima novi nadimak! (VIDEO)

Totenhem igra prilično dobro od dolaska Žozea Murinja, a portugalski trener je impresioniran Sonom koji je postigao maestralan gol u ubedljivom trijumfu nad Barnlijem.

Sam je sve odradio Son Heung-Min, gotovo sa kraja na kraj terena i matirao Poupa tada za 3:0 u utakmici koja se završila rezultatom 5:0.

Murinjo je napadača svog tima uporedio čak i sa legendarnim brazilskim fudbalerom Ronaldom, odnosno dao mu je nadimak koji već koristi njegov sin – "Sonaldo".

– Ma i pre ovog gola moj ga je sin zvao Sonaldo. Sonaldo Nazario. I on to zaista je. Jedina stvar koja mi pada na pamet je utakmica u kojoj sam imao čast da sedim kraj Ser Bobija Robsona. Igrali su Kompostela i Barselona, 1996. kada je Ronaldo Nazario zabio gol vrlo, vrlo sličan ovom Sonovom, prisetio se Posebni.

Portugalski trener bio je oduševljen posle utakmice, a rešio je i da svoje izabranike nagradi.

– Nastup, rezultati, golovi. Radost u svlačionici, radost navijača. Ulasci mladih igrača s klupe, debi 17-godišnjeg dečaka. Jako sam srećan. Imali smo teškog protivnika, a mislim da je rezultat bio zbog nas i naše igre. Nemam zamerku na suca današnje utakmice koji je donio odlične odluke. Momici će sutra imati slobodan dan posle mnogo vremena i treba da uživaju u tome, zaslužili su posle ovakve utakmice, dodao je Murinjo.

Izvor: blic.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter