Izvor:
10.12.2019 u 17:39
0

OLIMPIJAKOS ZA ISTORIJU Zvezda ne sme pasti u Pireju

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je meč protiv Olimpijakosa, za ostanak u Evropi, prilika za klub da ispiše nove stranice istorije.

Zvezdi je za nastavak takmičenja iz Lige šampiona u Ligu Evrope neophodan najmanje bod kako bi završila ispred Olimpijakosa.

– Veliki je ulog, ali moja filozofija je da su sve utakmice velike i posebne. Došli smo do poslednjeg meča u ovoj fazi i bilo bi sjajno za Zvezdu i srpski fudbal da prođemo. Ne znam da li je ova utakmica najvažnija, ali imamo šansu da napravimo opet nesto veliko, što niko nije uradio u ovom formatu – rekao je Milojević na konferenciji za medije u Atini.

On je dodao da nema dilemu oko startnih 11 u odlučujućem meču za evropsko proleće.

– Nisam od onih koji vole da prognoziraju. Olimpijakos kada igra na svom terenu uglavnom je favorit. Neka pobedi bolji – rekao je Milojević, nakon pitanja grčki novinara i podsećanja da su Predrag Ðorđević i Darko Kovačević, inače bivši igrači oba kluba, dali veće šanse Olimpijakosu.

Iz Olimpijakosa izdvojio je Matjea Valbuena, Danijela Podensea i Jasera El Arabija, ali ni ostale nije zanemario:

– Olimpijakos je veoma kvalitetan tim, igra savremeni fudbal i timski, za razliku od prethodnih godina.

Za Ričmonda Boaćija istakao je da je spreman da se nađe na terenu.

– Gotovo da je spreman i u dobroj je kondiciji. Svi koji su krenuli sa nama su spremni za igru – naveo je on.

Utakmica između Olimpijakosa i Crvene zvezde igra se sutra na stadionu Karaiskaki sa početkom u 21 sat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter