Izvor:
15.12.2019 u 14:15
0

POVRATAK VEĆ NA LETO: Gvardiola ponovo u Barseloni!

Pep je ranije govorio da se neće vratiti na "Nou Kamp" kao trener, ali…

Senzacionalna vest iz Engleske!

Kako prenosi "Ekspres", Barselona je zainteresovana da na kraju sezone ponovo angažuje Pepa Gvardiolu – naravno ako Katalonac bude želeo da se vrati na stadion na kome je napravio najveće igračke i trenerske uspehe.

To je možda i jedan od razloga zbog kojih Barselona ne želi da otpusti Ernestea Valverdea i čuva ga na klupi uprkos "prosečnim" rezultatima, mada se popravljaju u poslednje vreme. U klubu će mu pružiti prividnu podršku sve do završetka sezone – i onda bilo uspeha ili ne – smeniti ga posle tri godine, a na njegovo mesto dovesti dobro poznato ime.

Navodno ni Gvardiola nije prezadovoljan u Sitiju, sve teže tera vlasnike da troše novac, a postaje sve realnije da ove sezone neće uspeti da osvoji šampionsku titulu.

Videćemo da li će Barselona biti dovoljo uverljiva u pregovorima sa Gvardiolom koji je sa ovim klubom osvojio sve što se može osvojiti (14 trofeja za četiri sezone), a i prethodno je bilo spekulacija da bi mogao da ode iz Sitija – doduše u Juventus.

Gvardiola je po odlasku iz Barselone kazao da se više nikad neće vratiti na "Nou Kamp", ali možda je u međuvremenu promenio mišljenje.

Sigurno bi voleo da još jednom u karijeri vodi Lea Mesija…

Mondo.rs
Foto: Arhiva


JOŠ SPORTSKIH VESTI

ALA IM JE ODBRUSIO Ne prekidaj dok pričam o Jokiću!

ZLATNI KAVEZ KRISTIJANA RONALDA Komšinica razgolitila fudbalskog asa (FOTO, VIDEO)

VELIKI HENDIKEP ZA DALAS Dončiću stradala noga u meču sa Majami Hitom

MAESTRALNI NBA JOKIĆ Ovako izgleda najbolji meč sezone VELIKOG NIKOLE (FOTO, VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter