Izvor:
15.12.2019 u 16:50
0

CRVENA ZVEZDA POBEDOM ZAVRŠILA PRVI DEO SEZONE: Evrogol Stojanovića slaba uteha za Čukarički!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Čukarički sa 3:1 (1:1) na stadionu "Rajko Mitić", u zaostalom meču 6. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli poveli su već posle 104 sekunde igre, kada je Nemanja Milunović posle asistencije Gobeljića bio najviši u skoku i matirao golmana Petrovića.

Ekipa Aleksandra Veselinovića uzvratila je u 24. minutu fenomenalnim golom Luke Stojanovića, koji je sa više od polovine terena šutirao i lobovao Milana Borjana.

PRORADIO TENK U RAFALNOJ PALJBI Delije pozivaju na proslavu jesenje titule (VIDEO)

Novo vođstvo Zvedzi doneo je Milan Pavkov u 72. minutu, a tačku na meč stavio je Aleksa Vukanović pogotkom u 88. minutu.

Izabranici Vladana Milojevića jesenji deo sezone završili su na prvom mestu na tabeli sa 55 bodova i 18 pobeda iz 20 odigranih mečeva, dok ekipa sa Banovog brda na zimsku pauzu ide sa četvrte pozicije i 40 bodova.

KATAI RAZOČARAO DELIJE Ništa od Zvezde, selim se u LA

Proleći deo Superlige startuje 15. februara, kada će ove dve ekipe ponovo odmeriti snage.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter