Izvor:
24.11.2016 u 19:56
0

RAT SRPSKOG I HRVATSKOG ŠAMPIONA: Najbolji igrač Zvezde odlazi na Maksimir, Mamić završo pregovore!

Dinamo iz Zagreba planira da u januaru u svoje redove dovede najboljeg fudbalera Crvene zvezde Mičela Donalda. Naime, ‘modrima’ je Holanđanina preporučio Darko Alegićmenadžer Luisa Ibanjeza. Zdravko Mamić je za Informer potvrdio da je Donald zanimljiv šampionu Hrvatske.

– Što se Dinama tiče, otvoreni smo za saradnju. Ukoliko ima dobrih igrača u Srbiji, ako klubovi hoće da ih puste i ti momci žele da dođu kod nas, mi ćemo ih primiti raširenih ruku. Nemam zaista nikakav problem sa tim što su oni igrali u Srbiji, tu barijere ne postoje. Uostalom, Donald je Holanđanin, njemu tek nije bitno – rekao je Mamić.

Sa druge strane generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je oštro reagovao.

– O prodaji bilo kojeg igrača Crvene zvezde Dinamu iz Zagreba nema prostora ni za razmišljanje, a kamoli za pregovore. Ponavljam, ni za Donalda ni za bilo kojeg drugog igrača. Uostalom, Donald je kičma Zvezdinog tima i potreban nam je za osvajanje još jedne šampionske titule. On mora da ostane do leta. Nije stvar cene, već nam je potreban – rekao je Terzić

Hotsport
Foto: Mojacrvenazvezda.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter