Izvor:
26.04.2016 u 15:46
0

MIHAJLOVIĆ ODBIO BERLUSKONIJA: Italijanski mediji pišu da je SINIŠA odbio „ROSONERE“

Čelnici Milana Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani pozvali su Sinišu Mihajlovića da se vrati na klupu "rosonera", ali je on to odbio, tvrdi Gazeta delo Sport.

Kako se navodi, Berluskoni i Galijani juče su posle poraza od Verone (2:1) u Seriji A imali dug telefonski razgovor sa srpskim trenerom, ali nisu uspeli da ga ubede da se vrati posle samo dve utakmice nakon otkaza.

Mihajlović još uvek prima platu od Milana zbog ranog raskida saradnje, ali ima nameru da odmori do kraja sezone i potom krene u potragu za novim klubom.

Za sada je jedino sigurno da se Kristijan Broki neće dugo zadržati na San Siru posle razočarajućih rezultata protiv Karpija (0:0) i poraza od Verone.

Tanjug
Foto: Twitter/FutboolFlchajes

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter