Izvor:
18.12.2016 u 21:39
0

Kraljevi vladaju svetom: Real Madrid srušio Kašimu u finalu Svetskog klupskog prvenstva!

Real Madrid je klupski prvak sveta!

Fudbaleri Real Madrida osvojili su danas drugu titulu nezvaničnog klupskog prvaka sveta, ukupno petu ako se računa i Interkontinentalni kup, pošto su u finalu savladali japansku Kašimu Antlers 4:2 posle produžetaka.

Junak trijumfa bio je najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo, trostruki strelac, u 60. iz penala, 97. i 104. minutu, a pogodio je i Karim Benzema u 9. minutu.

Dvostruki strelac za japanski tim bio je Gaku Šibasaki u 44. i 52. minutu.

Real je na putu do trijumfa imao i pomoć sudije Janija Šikazvea iu Zimbabvea, koji je u 90. minutu propustio da isključi Serhija Ramosa.

U ekipi Reala bilo je čak 13 igrača koji su 2014. godine osvojili Svetsko klupsko prvenstvo, pobedom protiv argentinskog San Lorenca od 2:0 u marokanskom Marakešu.

Fudbaleri madridskog Reala plasirali su se u finale ovog takmičenja savladavši u Jokohami meksičku Ameriku sa 2:0 (1:0).

Treće mesto osvojio je kolumbijski Atletiko Nasional, koji je nakon 2:2 i penala bio bolji od meksičke Amerike.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter