Izvor:
21.12.2016 u 00:20
0

Ništa od velikog pojačanja: Stigao u Beograd da potpiše za Zvezdu, ali…

Lukman Haruna je stigao u Beograd na završen pregovore sa Crvenom zvezdom, ali po svemu sudeći od dogovora dve strane neće biti ništa.

Kako piše Mozzartsport iskusni vezista je podvrgnut detaljnim medicinskim pregledima i izgleda da nije zadovoljio.

Bivši član Dinama iz Kijeva je tokom karijere imao problema sa povredom kolena, kidao je i prednje ukrštene ligamente, a detaljni pregledi, kako se može čuti, pokazali su da Haruna nije spreman za najveća opterećenja.

Zbog toga je pitanje da li će bivši reprezentativac Nigerije staviti paraf na ugovor sa Crvenom zvezdom koji mu je bio već pripremljen. Rasplet situacije će najverovatnije biti poznat tokom nardna 24 sata, ali je u ovom trenutku mnogo bliža opcija da crveno-beli odustanu od transfer.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter