Izvor:
23.12.2016 u 01:19
0

Zvezda kreće u šoping: Raosavljević otkrio sa kim su u ozbiljnim pregovorima!

"Verujem da će posle vikenda mnoge stvari biti poznate, ili delimično poznate”, kaže direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

U turskim medijima san, na javi – nešto sasvim drugačije. Navijači Crvene zvezde su u stanju euforije dočekali vest iz Trabzona o mogućnosti da se argentinski levi bek Luis Ibanjez vrati na Marakanu, bar na pozajmicu.

Možda misli koje vode iz srca govore da je to ispravan potez, ali čelnici Crvene zvezde ne nameravaju da u jato srpskog šampiona vrate srčanog momka koji je na prečac ušao pod kožu Delijama.
“Niti smo šef stručnog štaba i ja razmišljali u tom pravcu, niti je Zvezdan Terzić verovatno razmišljao o mogućnosti da se vrati Luis Ibanjez. On je sjajan igrač, uradio je veliki posao u našem klubu, ali… Prvo: čak i ako prodamo Mihaila Ristića ostaćemo na dva leva beka. Kao što znate Anđelković je u prethodnom periodu bio naš najbolji igrač, malog Miloševića smo platili. Ne bi bilo rezonski da vraćamo Ibanjeza, mada niko ne dovodi u pitanje njegove kvalitete. Jednostavno, taj potez ne bi imao tržišno utemeljenje, pošto Lučo ima čvrst ugovor sa Trabzonom. A da ga dovodimo na pozajmicu…”, rekao je za MOZZART Sport sportski direktor Crvene zvezde, Blažo Raosavljević.

Čovek zadužen za sportska pitanja u Ljutice Bogdana ne krije da u Crvenoj zvezdi pokušavaju da sakriju glavne pikove za zimski prelazni rok. Ali i najavljuje ozbiljne aktivnosti po tom pitanju u naredna dva tri dana.
“Postoje dvojica, trojica igrača iz naše lige sa kojima smo ušli u ozbiljne pregovore. Moramo da budemo obazrivi, jer smo u letnjem prelaznom roku platili “skupu” cenu otkrivanja željenih igrača. Kada su čuli da je Zvezda zainteresovana za Mitrovića, Turci su digli cenu. Verujem da će posle vikenda mnoge stvari biti poznate, ili delimično poznate”.

Novi prelazni rok, stari prioriteti. Zvezda će i ove godine pokušati da pronađe adekvatno pojačanje na poziciji štopera. Reklo bi se više nego delikatan zadatak, ako se zna da su promašaji sa Edsonom i Tomasom Fibelom uticali na letnji evropski podbačaj. Ponovo se pominje dolazak Mitrovića, spekuliše se sa povratkom Bogdana Planića i Tarasa Bondarenka.
“Ništa konkretno. Videćemo, pominju se brojna imena, ali sve je daleko od realizacije”.

Tokom razgovora za naš portal sportski direktor Crvene zvezde dotakao se i Zlatne lopte FSS, manifestacije na kojoj nije bilo predstavnika srpskog šampiona.
“Niti sam ja, niti je neko iz kluba bojkotovao Zlatnu loptu. Bio sam u Crnoj Gori, na porodičnoj slavi našeg šefa stručnog štaba. Nikada ne bih bojktovao Savez”.

Mozzartsport
Foto: Facebook/ Blazo Raosavljevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter