Izvor: Alo.rs
27.05.2020 u 07:43
0

PREDSEDNIK CRVENE ZVEZDE JASAN: „Zvezda bi osvojila ABA ligu i igrala TOP 8 Evrolige“

Evroliga i Evrokup se neće nastaviti, sezona je otkazana i neće biti šampiona, a čeka se odluka šta će biti sa ABA ligom i KLS.

Crvena zvezda je četvrti put u istoriji dobila mesto u Evroligi bez odgovarajućeg rezultata ostvarenog na terenu, pa se danima vodi polemika oko toga i prepucavaju se navijači crveno-belih i Partizana, koji smatra da je drastično oštećen nedobijanjem mesta u jačem takmičenju kompanije EKA. Crvena zvezda je pre završetka sezone bila na 14. mestu u Evroligi, sa dve pobede manje od Himkija i Fenerbahčea, koji su bili prvi „iznad crte“, dok je u ABA ligi bila na poziciji broj tri, iza Partizana i Budućnosti.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI

OGLASIO SE JOANIKIJE: Milo nam je ponudio da likvidiramo sami sebe!

PUTIN NAREDIO: BIĆE PARADE POBEDE! RUSIJU NIŠTA NEĆE ZAUSTAVITI, PA NI VIRUS!

VLADO JE BIO NOVINAR KOJI JE IZVEŠTAVAO O SVOJIM UBISTVIMA Odala ga je jedna sitnica! (FOTO, VIDEO)

SRPKINJA LJUBICA JE NAJLEPŠA ŽENA KONTINENTA! Zvanično proglašena za Miss Evrope!

 Ukoliko vi prepumpate očekivanja ljudima, a mi smo u javnosti očigledno skloni tim stvarima, onda možemo da uđemo u zamku o pravdi i nepravdi. Mi treba da pričamo o realnim stvarima i realno informišemo ljude, a ne da vodimo nerealne kampanje. Košarka treba da bude cilj, a ne sredstvo za lične marketinge. Onda imamo licemerje da li je pravda ili nepravda. Ovo je realnost. U svetu i Evropi se dešava da profit stavljate ispred zdravlja. Nemamo nikakvu euforiju. Nažalost, nismo završili Evroligu. Zvezda je imala dobar raspored u finišu Evrolige, šest kola do kraja, trebalo nam je 4-5 pobeda da uđemo u osam. Zvezda je imala dobar tim čija se forma penjala. Direktno da vam kažem, uveren sam da bi Zvezda osvojila i ABA ligu i domaću ligu i da bismo ušli u Top 8 Evrolige. Ali to je prošlost i ja se pripremam za novu sezonu – rekao je Čović

Predsednik šampiona regiona i Srbije, Nebojša Čović, izjavio je da je uveren da bi njegov klub, u slučaju da se sezona nastavila, osvojio dva trofeja i igrao u završnici Evrolige. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter