Izvor: Kurir.rs
28.05.2020 u 14:29
0

IZJAVA KOJA JE PODIGLA SVE NA NOGE: Da je kraljevski klub prvi ne bi se ni IGRALO

Fudbalska sezona u Španiji nastaviće se kako stvari stoje  13. juna. 

Nakon duge pauze uzrokovane  pandemijom koronavirusa fudbaleri će ponovo na teren, a do kraja sezone ćemo gledati veliku trku Barselone i Real Madrida za titulu prvaka.

Katalonci su dva boda ispred Reala na 11 utakmica pre kraja sezone i predstoji nam velika trka za šampiona.

OVO MORATE ZNATI

NOVA RELAKSACIJA MERA Krizni štab doneo novi set preporuka, ali ovo ostaje

POSLATA JASNA PORUKA IZBOROM BALKANCA ZA EGZEKUCIJU: U pokušaju likvidacije ZVICERA napravljeno PET KOBNIH GREŠAKA (FOTO)

TIJANA AJFON UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: Podvodila tri devojke za žurku bogataša! (FOTO)

OGLASILA SE TIJANA AJFON Ljudi, da li vas boli moja sreća (FOTO)

GAZI 98. GODINU ŽIVOTA Čika Žika: Ovo je moj recept dugovečnosti! (VIDEO)

Nekadašni predsednik Barselone Žoan Gašpar smatra da se sezona ne bi ni nastavila da je Real Madrid prvi na tabeli, ali kako to nije slučaj jednostavno se mora igrati.

– Da je Real Madrid bio vodeći pre prekida sezone, uveren sam da se sezona ne bi nastavila. Barsi nedostaje dovoljno poštovanja i dosta je onih koji su protiv kluba –  rekao je Gaspart.

Katalonci će u prvoj utakmici nastavka prvenstva gostovati kod Majorce, dok će Madriđani dočekati Eibar.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter