Izvor:
15.05.2016 u 15:23
0

IBRAHIMOVIĆ EMOTIVAN: Zamalo zaplakao na poslednjem meču za PSŽ

Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović rekao je da jako emotivno doživljava odlazak iz francuskog kluba i da mu je na utakmici protiv Nanta malo nedostajalo da zaplače.

Šveđanin se u subotu oprostio od Parižana sa dva gola u trijumfu nad Nantom (4:0) u svojoj najefikasnijom karijeri sa 38 pogodaka.

– Znam gde nastavljam karijeru, ali neću da kažem. Proveo sam fantastične četiri godine ovde i na utakmici protiv Nanta bio sam uzbuđen. Obično nikad ne plačem, ali kada sam video svoju decu na utakmici zasuzile su mi oči. Nedostajaće mi sve ovo, posebno sjajna grupa igrača – rekao je Ibrahimović za Bin Sport.

Ono što je poznato da se Ibrahimović neće vratiti u Milan, nakon što je potpredsednik "rosonera" Adrijano Galijani izjavio da je ima prevelike finansijske zahteve.

Za Zlatana su interesovanje pokazali bogati klubovi iz Kine, SAD i Premijer lige.

On je posle samo četiri sezone postao najbolji strelac u istoriji "svetaca" sa 154 gola na 179 utakmica, a osvojio je četiri titule prvaka Francuske, Kup i po tri Liga kupa i Superkupa.

Tokom karijere 34-godišnji napadač nastupao je za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu i Milan.

Tanjug
Foto: Instagram/nassou_chaoui11

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter