Izvor:
13.01.2017 u 18:15
0

Božović odlučio: Evo ko je Zvezdin prvi pik nakon odustajanja od Budeskua!

Neće doći Konstantin Budesku, zato je bliži – Dejan Meleg! Odustajanje od namere da se angažuje rumunski kreator igre, približilo je rukovodioce Crvene zvezde Novom Sadu, gde bi mogli da aktiviraju još pre deset dana označenu metu za pregovore.

Kapiten Vojvodine postao je prioritet čelnika kluba sa Marakane pošto nije došlo do dogovora sa nekadašnjim kapitenom Astra Đurđu i sad je fokus upravo na njegovom angažmanu, jer je procena crveno-belih da bi njegovim dolaskom dobili kvalitet više u zavrnoj trećini terena. I raznovrstnost u građenju akcija, jer Meleg može podjednako vešto da pokriva centralne, ali i obe krilne pozicije, a jesenas je bio jedan od produktivnijih fudbalera Lala, dao je devet i namestio pet golova na 27 utakmica u svim takmičenjima.

Meleg je u igri, uz napominju da na putu do realizacije njegovog transfera postoje dve prepreke. Prva je finansijska i tiče se zahteva čelnika Vojvodine koji traže 700.000 evra na ime obeštećenja. Drugi je procena igrača, odnosno da li on želi da se seli na Marakanu, pošto navodno ima i druge ponude.

U svakom slučaju, Meleg je označen kao fudbaler koji se nalazi na listi želja. Na istoj je i Džeremi Bokila reprezentativac DR Kongo, od koga se, po okončanju učešća na Kupu afričkih nacija, očekuje da bude novi špic ili da se za tu poziciju bori za starosedeocem Predragom Sikimićem, odnosno novajlijom Milanom Pavkovom. Kontakti sa bivšim fudbalerom Tereka su uspostavljeni i on bi trebalo da bude zamena za Uga Vijeiru, koji se preselio u Japan.

Crvena zvezda će danas predstaviti doskorašnjeg prvotimca Napretka Abrahama Frimponga kao svog novog štopera. Momak iz Gane dobio je ugovor na tri godine, a njegov dosadašnji klub Napredak 100.000 eura na ime obeštećenja. Postoji velika mogućnost da to bude samo uvod u realizaciju transfera još jednog štopera. Reč je o Bogdanu Planiću iz Vojvodine. Žurnal piše da u njegovom ugovoru postoji izlazna klauzula za transfer u inostranstvo, ali da će cena u domaćim okvirima biti definisana pregovorima.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter