Izvor:
15.01.2017 u 19:27
0

Pavkov: Brzo ću se uklopiti u Zvezdin sistem!

Novi fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov izjavio je danas da ga konkurencija motiviše i da je siguran kako će se brzo uklopiti u igru šampiona.

"Treniramo vredno, ali svi očekujemo da tek postane veoma teško. Moji utisci su fanastični, ekipa me je lepo prihvatila, ali još je rano da nešto konkretnije o tome govorim. Naravno, nadam se da ću se vrlo brzo uklopiti i postati deo ekipe", rekao je Pavkov za klupski sajt.

Doskorašnji napadač Radničkog iz Niša dodao je da je svestan pritiska igranja u Zvezdi i da mu to neće predstavljati problem.

"Očekujem od sebe da se uspešno nosim sa pritiskom. Znam da će ga biti, na svakom treningu se to oseća jer je ovde i viši nivo rada nego u klubovima u kojima sam bio. Navikao sam na rad i treniranje i pritisak Zvezdinog dresa je samo dodatni podsticaj da se još više truda uloži".

Pavkov koji je stigao kao veliko pojačanje ne plaši se konkurencije.

"Konkurencija me raduje i drago mi je da nas ima mnogo u napadu. To je nešto što te tera da radiš više. Ne verujem da će trener zbog velikog broja ofanzivnih igrača menjati formaciju. Igra nam se zasniva na prodorima po bokovima i brzim igračima i sa te strane mi veoma odgovara", poručio je Pavkov.

Tanjug
Foto: Facebook/ Milan Pavkov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter