Izvor:
15.01.2017 u 20:34
0

SRBI GLEDALI PORNIĆE, SVET FINALE LIGE ŠAMPIONA: Ronaldo oborio posete na sajtovima za odrasle! (foto)

Jedan od najpopularnijih sajtova za odrasle, Pornhab, objavio je godišnju statistiku o poseti.

Srbija se u godišnjem izveštaju našla samo u jednom segmentu, i to u statistici o padu posete u zemljama tokom finala Lige šampiona.

Real Madrid i Atletiko su u maju vodili bitku za ”ušati pehar”, a u mnogim zemljama značajno je opala poseta Pornhabu u to vreme. Logično, najveći pad bio je u Španiji, pošto su finale igrali klubovi iz te zemlje.

Značajan pad posete zabeležen je i na Islandu, Malti, Norveškoj, Albaniji, Portugaliji, Velikoj Britaniji, Danskoj, Sloveniji…

Naša zemlja je uz Francusku na začelju sa svega 3% manjom posetom Pornhabu tokom finala Lige šampiona. Sledi Hrvatska sa 5% manjom posetom, a potom Irska sa 6, Poljska sa 7 %.

Kurir
Foto: Pornhub/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter