Izvor:
21.01.2017 u 19:44
0

Izbegavao da plati porez: Bivša FUDBALSKA ZVEZDA U ZATVORU?

Bivšem fudbalskom reprezentativcu Srbije Ivici Dragutinoviću preti zatvorska kazna, jer se nije pojavio na suđenju u Belgiji zbog spornog transfera iz Genta u Standard, prenose danas lokalni mediji.

Dragutinović se nije odazvao na ročište Suda u Liježu i zbog toga bi mogao da bude priveden od belgijske policije, pišu lokalni mediji.

On je ranije osuđen na šest meseci zatvora uslovno i novčanom kaznom od ukupno 91.000 evra, jer je izbegao da plati porez kada je obnavljao ugovor sa klubom iz Liježa.

Sada su pod sumnjom finansijski tokovi transfera u Standard, proveravaju se određeni računi u Švajcarskoj, a Dragutinović će morati da obrazloži zašto se nije pojavio na suđenju.

Dragutinović je u izjavi za današnje izdadnje jednog beogradskog lista demantovao da je izbegao plaćanje poreza i poručio da nema nameru da se pojavi na Sudu u Liježu jer, ukoliko je sporan transfer, to je na relaciji klub – klub zbog određenih plaćanja procenata.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/sebarili

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter