Izvor:
28.01.2017 u 06:38
0

Stiže novi napadač: Sutra potpis, u nedelju na Marakani!

Momak iz Gane u koga je ne tako davno Juventus polagao velike nade biće novi napadač Crvene zvezde.

Momak iz Gane Ričmond Boakje, po svoj prilici biće toliko iščekivano pojačanje za navalu srpskog šampiona! 23-godišnji napadač u koga je Juventus nekada polagao velike nade potpisaće do sutra uveče ugovor sa crveno-belima, nakon što prođe lekarske preglede.

Dogovor je praktično postignut, svi detalji su utanačeni, i sada se samo čeka da se predsednik Atalante (taj klub i dalje polaže određena prava na ovog fudbalera) vrati sa puta kako bi posao bio i definitivno zaključen.

Evo i detalja koji su za sada poznati: Crvena zvezda će Boakjea pozajmiti na godinu i po dana i tokom tog perioda veći deo njegove plate pokrivaće sadašnji poslodavci (Atalanta i Latina). Beograđani će imati pravo otkupa ugovora… Kako trenutno stvari stoje Ričmond Boakje u nedelju će doputovati u srpsku prestonicu i staviti se na raspolagnje stručnom štabu Crvene zvezde.

Ovaj posao biće realizovan, između ostalog, zahvaljujući menadžeru Ivici Pavloviću koji ima odlične kontakte u italijanskim klubovima.

Boakje je prethodnu polusezonu proveo u redovima Latine, italijanskog drugoligaša, i za 863 minuta na terenu postigao tri i namestio jedan gol.

Pogledajte:

Mozzartsport
Foto: Youtube/ Printskrin
Video: Youtube/ Bernard Christopher

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter