Izvor: Tanjug
21.09.2020 u 07:36
0

TRENER CRNO-BELIH JASAN: Igra nije bila na nivou

 Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević priznao je u nedelju da je njegov tim imao problema u igri u meču protiv Zlatibora, ali da je važno da je pobedio.

Crno-beli su golom Bibrasa Nathasa penala pobedili Zlatibor u Užicu u osmom kolu Superlige.

„Bila je borbena utakmica, možda nije bilo lepote u igi, ali smo na minus šest. Tenzično je i momci su doneli pobedu. Igra nije bila na nivou, a Zlatibor je bio disciplinovan, igrao je čvrsto i tvrdo. Imali smo određenih problema u igri, stvarali smo šanse, ne onoliko koliko bih voleo, ali smo na kraju ipak pobedili“, rekao je Stanojević 

SAZNAJTE JOŠ

Dr Tiodorović UPOZORIO: Očekuje se PORAST BROJA ZARAŽENIH!

U Grčkoj 170 novozaraženih, preminulo sedam osoba!

Pitanje koje MUČI MNOGE: KAKO će korona tek da utiče na RAĐANJE?

KINEZI OTKRILI NOVI NAČIN PRENOŠENJA KORONE! SZO tvrdi kako je to NEMOGUĆE!

Šef stručnog štaba domaće ekipe Predrag Ristanović čestitao je Partizanu na „nezasluženoj pobedi“.

„Čestitam mojim igračima na hrabroj igri i borbi. Pokazali su da zaslužuju da budu u Superligi. Čestitam i Partizanu na nezasluženoj pobedi. Oni su napravili pritisak u javnosti raznim saopštenjima i mislim da je ovo naš nezaslužen poraz, a nezaslužena njihova pobeda“, rekao je Ristanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter