Izvor:
05.02.2017 u 15:24
0

Milijaš poslao jasnu poruku sa Kipra: Želja mi je da osvojimo duplu krunu, Zvezda to dugo čeka! (video)

Ponovo u Zvezdinoj opremi – Nenad Milijaš! Neko bi rekao da to nova slika u Pafosu, gde crveno-beli sporovode pripreme za drugi deo sezone, ali nekadašnji bombareder je uzeo ono što mu pripada.

Tačnije, obukao je dres koji najviše voli. U prvom obraćanju novinarima na Kipru poručio je da ima jak takmičarski motiv, ali da mu pojedinci govore da nije normalan zbog odluke da se vrati.
Nisam ni razmišljao o Zvezdi, otišao sam na stadion da vidim nekog, i tu se namestilo da smo pričali o mom povratku. Bio sam iznenađen. Na mene veliki uticaj ima porodica, i bio sam srećan zbog činjenice da ću provoditi vreme sa njom. Uz to sam spojio još jednu ljubav. Došao sam kući, lomio glavu, šta, kako… Bilo mi je malo čudno. Meni je Zvezda činila ustupke, činio sam i ja njoj. Informacije koje su se pojavile su relativno tačne. Nije trebalo mnogo vremena da se oko novca dogovaramo. Bitnija je bila fudbalska strana, da li sam ili nisam potreban klubu. U Zvezdu nisam došao da zarađujem novac, već sam ga zaradio. Ovo je moja kuća. Došao sam posle razgovora sa trenerom, kad sam video da me hoće. Klinci možda mogu nešto da nauče od mene, možda i ne. Nisam neko ko će da ih proganja i da im govori šta i kako da rade. Biće im lako sa mnom – poručio je Nenad Milijaš

Kao povratnika, od Milijaša će se očekivati da bude lider na terenu, kao što je to bio i u prethodna dva mandata.
Ne plašim se Crvene zvezde. Mnogi igrači koji su se drugi put vratili nisu odigrali kao prvi put. Znam da se kod nas zaboravljaju stvari od ranije veoma brzo, Zvezda ne može nikog da čeka. Najvažnije je kako ste odigrali poslednje tri utakmice. Svestan sam toga, ali ne plašim se. Da imam problem, ne bih se ni prvi put vratio u Zvezdu, ostao bih na Ostrvu. I tamo sam odbio jednu ponudu da bih se vratio. Neko kaže da nisam normalan, da je trebalo drugačije, ali kod mene je želja preovladala.

Zvezdin iskusni vezista ne krije da sanja o duploj kruni koja mu je i osnovni motiv.
Došao sam zbog tutule i duple krune. Dugo Zvezda nije uzela duplu krunu. To jeste razlog zbog kojeg sam ovde, da pomognem. Da ne mogu da pomognem, ne bih se ni vratio. Najvažnije je da sam spreman. Osećam se dobro. Nisam trenirao neka dva meseca, ali mogao bih odmah da igram. Videćemo šta trener očekuje. Kad budem trenirao i proveo zajedno vreme sa ekipom, imaću jasniju sliku.

Nenad će sasvim sigurno dobiti desetku, ali ne i kapitensku traku.
Slobodna je desetka, nisam razmišljao o tome, ali dobiću je. Traka nije slobodna jer je Lune stariji od mene. Ne opterećujem se, on i treba da bude kapiten – poručio je iskusni vezista

Za više informacija, ostanite uz happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen
Video: Youtube/ Crvena zvezda, Skilz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter