Izvor:
17.05.2016 u 20:35
0

MUSLIN DOPUNIO SPISAK: Selektor saopštio još dva imena za prijateljske mečeve

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin naknadno je pozvao desnog beka Čukaričkog Filipa Stojkovića i štopera Metalca Aleksandra Sedlara za majsko-junske prijateljske utakmice.

– Na spisku se nalazi nekoliko igrača koji su dugo bili povređeni i za mečeve koji se nalaze pred nama nećemo moći da računamo na njihove usluge, a opet želim da budu sa reprezentacijom. Zbog toga sam pozvao Stojkovića i Sedlara, igrače koji su svojim partijama u šampionatu skrenuli pažnju – rekao je Muslin za sajt FSS.

Srbija će 25. maja dočekati Kipar u Užicu, šest dana kasnije u Novom Sadu gostuje Izrael, dok je 5. juna u Monte Karlu na programu meč protiv Rusije.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter