Izvor: mediji
03.12.2020 u 13:15
0

DAN „D“ ZA CRVENO-BELE: Utakmica sa Hofenhajmom

Crveno-beli dočekuju Hofenhajm.

NAJVAŽNIJE DANAS

EKSKLUZIVNO IZ BATAJNICE: Marić na otvaranju Kovid bolnice (FOTO)

VLADA SRBIJE DANAS USVAJA NOVE MERE: Pet predloga Kriznog štaba

IZMENE U JAVNOM PREVOZU: Smanjen broj linija

Fudbaleri Crvene zvezde u 5. kolu grupne faze Lige Evrope na Marakani  dočekuju lidera grupe Hofenhajm koji ima maksimalan učinak i 12 osvojenih bodova. Crveno-beli su praktično obezbedili proleće u Ligi Evrope, čudo mora da se desi pa da puleni Dejana Stankovića ne budu deo nokaut faze takmičenja.

S druge strane, može šampion Srbije da bude i prvi u grupi i čeka lakšeg rivala na žrebu za šesnaestinu takmičenja u Ligi Evrope. 

Ukoliko Zvezda pobedi Hofenhajm tri gola razlike i u poslednjem kolu savlada Liberec u Češkoj, ili trijumfuje sa 2:0 i ostvari bolju gol razliku od Nemaca bila bi prva u grupi.

SAZNAJTE JOŠ…

NA DANAŠNJI DAN JE SRPSKI VOJNIK UZDRMAO EVROPU! Beč je već slavio pobedu, ali ih je Živojin Mišić UNIŠTIO na Kolubari! (FOTO+VIDEO)

VREME DANAS! Pretežno oblačno i toplije uz jaku košavu!

HOROSKOP ZA DANAS! Zvezde vas upozoravaju!

Liberec u petom kolu gostuje Gentu, a ako ne pobedi u Belgiji, Zvezda je druga, iako osvoji bar bod protiv Nemaca.

Poraz Zvezde od Hofenhajma, pobeda Libereca na gostovanju Gentu i poraz Zvezde od Libereca u poslednjem kolu sa 4:0 ili više, pošto je u Beogradu bilo 5:1 za Zvezdu. U slučaju da bi rezultat bio identičan kao u Beogradu u korist Libereca, gledala bi se gol razlika a tu crveno-beli stoje daleko bolje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter