Izvor:
13.02.2017 u 22:10
0

VIVEIROS JE ZVEZDIN: Bivši igrač Sao Paula potpisao na četiri ipo godine! (video)

Sada je i definitivno: bek iz Brazila Matues Viveiros je novi fudbaler Crvene zvezde. Iako je nekoliko puta odlagao dolazak u Beograd doskorašnji član Sao Paula je konačno parafirao vernost na 4,5 godine srpskom šampionu.

Na taj način obistinile su se najave čelnika Crvene zvezde da će sa brzonogim Brazilcem pojačati konkurenciju na desnom beku. Zanimljivo je da je Viveiros rođen 1998.godine, tako da će imati pravo nastupa za omladinski tim Crvene zvezde koji grozničavo želi da stigne do titule prvaka Srbije i na taj način se plasira u Ligu šampiona.

Nekadašnji kadetski reprezentativac Brazila stigao je na Marakanu bez obeštećenja. Dogovor sa Sao Paolom glasi da 30 posto od narednog transfera pripadne tom brazilskom klubu.
"Čast mi je i zadovoljstvo da sam stigao u ovako veliki klub. Čuo sam za Zvezdu i potrudiću se da vreme u Beogradu iskoristim da postanem standardan prvotimac i pokažem koliko znam", rekao je Viveiros po potpisivanju ugovora sa Crvenom zvezdom

Viveiros će predstavljati konkurenciju na pripremnim mečevima odličnom Marku Petkoviću. Narednih šest meseci imaće priliku da se privikne na evropski fudbal i uslove u Srbiji, a potom predstavlja pojačanje za Crvenu zvezdu.

Mozzrtsport
Foto: Facebook/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter