Izvor:
14.02.2017 u 18:07
0

Bolesnici: NAVIJAČI TURSKOG GALATASARAJA SLIKALI SE NA GROBU UBIJENOG MARKA!

Navijači Galatasaraja ponovo su oskrnavili grob Marka Ivkovića! Sramnu fotografiju objavljena je na Fejsbuku, na stranici "Srpska navijačka scena". Kako se vidi na fotografiji, Na mestu na kojem počiva navijač Crvene zvezde ubijen u Istanbulu pre dve i po godine još jednom su se našla dvojica fanova turskog kluba, koji su pozirali za slikanje. Navijači Galatasaraja su juče objavili ovu fotografiju na svojim forumima i stranama, uz komentar:

Mi smo svuda!

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/GALATASARJ%202.jpg?m=1487070309

Podsetimo, ista scena dogodila se u avgustu kada su dvojica Turaka bila na grobu Marka Ivkovića, a jedan se slikao sa raširenim šalom Galatasaraja.

FOTO: Facebook/Srpska navijačka scena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter