Izvor:
18.05.2016 u 15:49
0

JUVENTUS NE DA DIBALU: Real ponudio duplo više, ali ništa od transfera

Šampion Italije Juventus odbio je ponudu Real Madrida od 80 miliona evra za transfer fudbalera Paula Dibale, tvrdi Tutosport.

Kako se navodi, argentinski napadač veoma je zadovoljan u klubu i nema nameru da napusti Torino, uprkos veoma bogatoj ponudi Madriđana.

Juventus je, u slučaju da je pristao na transfer, mogao na Dibali za samo godinu dana da zaradi dva i po puta više novca jer ga je iz Palerma doveo za 32 miliona evra.

Dibala se odmah dokazao u Juventusu i postao jedan od ključnih igrača, nakon što je u Seriji A zabeležio 19 golova i devet asistencija.

Tanjug
Foto: Facebook/Paulo Dybala

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter